Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 26 червня 2014 р.

 
Чи знайомі Ви з батьком Шерлока Холмса?



Якщо запитати в пересічного кременчужанина,   що може бути влітку  цікавого в бібліотеці, мабуть йому спаде на думку "взяти що-небудь легке почитати", а молодь надасть перевагу  відвудуванню Інтернет-центрів з безкоштовним доступом до Всесвітньої мережі та Wi-Fi. Звичайно ж, так! 
А ще в бібліотеці можна здобути знання, які стануть в нагоді  у професійній діяльності. Бібліотекарі ні на мить не припиняють своєї просвітницької діяльності, виконуючи свою високу місію, і радо запрошують всіх до бібліотеки!
25 червня на студентів 2-го курсу  Кременчуцького педагогічного училища  – майбутніх  вчителів англійської мови  чекала зустріч з «Батьком Шерлока Холмса». Саме так називався вечір-постать, присвячений видатному англійському письменнику Артуру Конан Дойлю.


Захід підготували і провели бібліотекарі відділу літератури іноземними мовами ЦМБ ім. М.Горького. 
Присутні не тільки дізналися цікаві невідомі факти з життя письменника, а й побачили на екрані самого видатного та екстраординарного персонажа – детектива Шерлока Холмса та його вірного друга доктора Ватсона.
Дівчата-студентки зізналися, що їм дуже сподобався захід і атмосфера доброзичливості та творчості, яка панує в бібліотеці. Тож не дивно, що після закінчення заходу та екскурсії відділами бібліотеки вони  запевнили, що тепер будуть тут частими гостями, але вже в якості постійних користувачів.
Ласкаво просимо! 

Немає коментарів:

Дописати коментар