Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 17 червня 2014 р.


«Ура! Канікули! Що почитати влітку?»
В лісі меду теплого налито:
Пахне цвіт на липці.
Пахне літо!
М.Пригара
УРА! Канікули! Літо – літечко прийшло!
        Як добре! На обличчях з’являються посмішки, очі стають замріяними. І ще не відомо, хто більше радіє шкільним канікулам: діти, чи батьки.  А якщо серйозно, то канікули - це дуже важливий період в житті дітей. І канікули в усіх школах світу існують недаремно. 
        То ж можна нарешті відпочити,  зайнятись улюбленою справою, почитати, погратись, побігати, посидіти за комп’ютером.  І, звичайно ж, можна піти в бібліотеку.
       
До відділу Абонементу ЦМБ ім. М.Горького завітали на бібліотечну гостину діти з пришкільного табору ліцею №11.
        Школярів познайомили з бібліотекою: у нас великий книжковий фонд, книги для різного віку і на різні смаки. Також підготували для юних читачів 

книжкову виставку «Ура! Канікули! Що почитати влітку?».

        Поспілкувались про літо і чудові можливості, які можуть надати канікули.     Діти мають підрости, оздоровитись, познайомитись з новими людьми, дізнатись багато нового, навчитись самим організовувати свій час, адже не у всіх дорослі мають можливість бути вдома влітку. Це справжня школа самостійного життя!
       А ще це можливість більше бувати на природі, поїхати в село чи на дачу, піти на річку. Тільки не треба все зразу тягнути до рук, чи за хвіст: перевіряти, наприклад, чи це вуж чи гадюка.  Та й ягоди не всі можна їсти, зривати не всі квіти.
       Бібліотека - це не лише книги, це цікаві зустрічі з новими людьми, це нові друзі і захоплення. То ж  на гостину до школярів прийшли молоді поети з Арт – групи «Творчий Кременчук». Під зеленими шатами скверу «Жовтневий» Олеся Міфтахова, Павло Жидков, Катерина Кулікова прочитали свої твори і вірші улюблених поетів. Та запросили всіх бажаючих творити на «Школу ТК», яка проходить щоп’ятниці о 16 годині у відділі Абонементу по вул. Леніна, 11.
        

        Зацікавлені юні слухачі теж спробували свої сили і з захопленням прийняли участь у конкурсі на найкраще прочитаний вірш. Прозвучали вірші Т.Шевченка та інших українських поетів. Переможців було вибрати нелегко, та все ж вони були і отримали заслужений солодкий приз від організаторів з рук Павла Жидкова.
        Запрошуємо всіх бажаючих приєднуватись до заходів нашої бібліотеки та поділитись своїми ідеями, як цікаво і з користю провести літні канікули і відпустки.

Немає коментарів:

Дописати коментар