Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 29 травня 2017 р.

Змагання книжкових героїв

 27 травня на майданчику біля бібліотеки-філії №5, що на мікрорайоні Лашки, відбулося спортивне свято «Змагання книжкових героїв», присвячене Міжнародному дню захисту дітей.
Розпочалося свято з привітань присутніх  бібліотекарями філії та «казковими гостями» (методистами ЦБС для дорослих у костюмах книжкових героїв). 
Поділившись на команди, діти та підлітки з неабияким спортивним запалом та натхненням розпочали спортивні перегони. Ігри з м'ячами та обручами, польоти «Баби Яги» в умовній ступі з мітлою, естафета  на кмітливість зі складанням букв у слова та «смачна» естафета  подарували учасникам емоційний запал та гарний настрій.
Другим етапом святкування були конкурси від «казкових гостей» в рамках участі філії №5 у загальносистемному мандрівному фестивалі «Пригоди жовтої валізи».
Чарівні ведучі запропонували гостям конкурси на знання казок та книжкових героїв, запальну дискотеку та шоу мильних бульбашок. Завершилося спортивне святкування пригощанням солодощами та морозивом.

Захід показав батькам та дітям необхідність взаємного спілкування, нагадав про альтернативу проведення вільного часу на свіжому повітрі, ніж «висіти»  в Інтернеті!






Немає коментарів:

Дописати коментар