Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

неділю, 28 травня 2017 р.

«Озеро-пам’ять» Людмили Снітко
У відділі мистецтв ЦМБ ім.М.Горького вже вкотре зібрались прихильники художнього слова. І привід був прекрасний – видання збірки «Жити, щоби любити» кременчуцької авторки Людмили Снітко.
Людмила Юріївна видає авторську книжку вперше, хоча має попередній досвід публікацій. Це – зібрання її прози і поезії за 2011-2017 рр.


Зустріч вийшла майже сімейною, адже у залі зібрались справжні цінителі літератури, які із захватом і задоволенням слухали твори Л.Снітко. Авторка читала твори, які справді западали в душу. Кожній її твір – то життєвий досвід, покладений на літературну основу, вірші і оповідання, навіяні спостереженнями, переживаннями, подіями, що відбувались у житті її родини і країни.
У поезіях пані Л.Снітко звучать теми ностальгії за минулим і родиною, і водночас невтомна жага життя і відчуття краси рідного краю. Звучить біль, викликаний подіями останньої війни і гордість за країну. Звучать і веселі нотки у гумористичних віршах, творах для дітей, мініатюрах.
Її прозові твори –­ це оповідання-спогади і роздуми письменниці про те, що побачила і пережила.
Сплеск хвилювання викликала пісня «У батьківський лелечий край» у виконанні Петра Снітка, який є автором  музики  до неї.
Кожному читачеві будуть зрозумілі і близькі сюжети  творів пані Л.Ю.Снітко. Адже в них відображені теми  всеосяжні і вічні, як вічне хвилювання, радість і біль жінки, матері, дружини, бабусі. Є серед творів такі, що викличуть сум і сльози, і такі, над якими із задоволенням посмієшся.  Все розмаїття емоцій викликає ця маленька книжка.

Пані Л.Ю.Снітко подарувала примірник своєї книги "Жити, щоби любити" відділу мистецтв, де її може прочитати будь-який любитель літератури.


Шиндіна О.П.,завідуюча відділом мистецтв ЦМБ ім.М.Горького

Немає коментарів:

Дописати коментар