Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 6 лютого 2017 р.

Ретро-хіт-парад
 «Весільна фантазія»
         День  Святого Валентина… Романтичне і магічне свято… Раціональні скептики іронізують: «Забагато галасу і метушні!» Але молодь приваблює це свято, особливо дівчат – вони з надією очікують  в цей день  обручки і весільної пропозиції. Гумористи сміються: «Варто хлопцеві посміхнутьсь дівчині, вона вже чує весільні дзвони – будь то наївна дівчинка чи молода ділова жінка».
       Недарма сказав поет: «В усі віки, усі часи закохувались і кохали». Додамо – і мріяли про розкішну, найкращу в світі весільну сукню.
       Ретро-хіт-парад «Весільна фантазія»  викликав здивування і захоплення відвідувачів бібліотеки-філії № 10 ЦБС для дорослих.
Весільні вбрання і аксесуари  від 1960-х років і до 2010-х привернули  увагу і сколихнули почуття, багатьом пригадалась  своя молодість, історія першого кохання і власне весілля.

      





       Плинуть роки, стрімко змінюється мода. Порівнюючи на виставці весільні сукні різних років, ми бачимо, як з кожним десятиліттям простенькі і скромні плаття наших мам і бабусь змінюються розкішним  вбранням сучасних дівчат. Але в усі часи наречена була і залишиться королевою балу і запам’ятає цей день назавжди!

Немає коментарів:

Дописати коментар