Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

середу, 9 березня 2016 р.

Омріяні подорожі
Тетяни Шуляк

В рамках проекту «Літературна кав’ярня» у відділі абонементу ЦМБ ім. М.Горького розпочато цикл зустрічей «Теплі історії до кави». Першим нашим гостем стала Т. В.Шуляк – творча і знана в нашому місті людина. Тетяна Володимирівна – Член спілки художників України, учасник Всеукраїнських художніх виставок, престижних Міжнародних виставок. Вона двічі приймала участь в грандіозних Бієнале в Пекіні. Її роботи знаходяться в приватних колекціях США, Канади, Німеччині, Швеції, Данії, Японії, Іспанії, Норвегії.
А ще, Тетяна Володимирівна дуже любить подорожувати. Тож їй було про що розповідати. Присутні слухали розповідь художниці про написання картин, про участь у виставках, але з особливим натхненням вона розповідала про свої подорожі. (Недарма наш захід ми назвали «Омріяні подорожі Тетяни Шуляк»).




Всі розповіді супроводжувалися демонстрацією слайдів. Година, проведена з гостею, злетіла непомітно. Присутні просили ще розповідей, але Тетяну Володимирівну чекали в художній школі діти, в неї розпочинався урок. Домовилися зустрітися ще, щоб разом з Т.Шуляк і далі «подорожувати» світом. Хочеться відзначити, що Тетяна Володимирівна людина світла, гармонійна, з дуже позитивною енергетикою. І це було відчутно на зустрічі.
Так, як наш захід проходив у форматі 3К (Книги. Кава. Картини.), то працівниками відділу була підготована виставка-дегустація «Теплі історії до кави», на якій представлені сучасні українські книги, що передають настрій та атмосферу заходу (до речі, на заході, дегустувалися не тільки книги, а й кава, яку смакували відвідувачі).

Висловлюємо щиру подяку Тетяні Володимирівні Шуляк за радість спілкуванні та наданні роботи з її приватної колекції.

Немає коментарів:

Дописати коментар