Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 24 вересня 2015 р.

Презентація книги

Давні теплі відносини поєднують бібліотеку з місцевими літераторами. Тож бібліотекарі радо допомагають авторам у знайомстві громади Кременчука з новими творами, що виходять з під пера наших талановитих земляків. Так, 17 вересня в літературно-мистецькій вітальні ЦМБ ім. М.Горького відбулась презентація книги Надії Маслій-Рябенко «Мадонна святої землі»
Авторка присвячує свою збірку матері  К.О.Маслій.  Книга вміщує вірші і прозу про вдовину долю матері, якій би виповнилося в цьому році 100 років, і спогади про рідне село.
Художник і поетеса не тільки розповідала, а й співала пісні про рідні її серцю стежини, маму і батьківську хату, багатий рослинний світ – все те, що дає наснагу до життя. Пані Надія оспівує красу рідного краю не тільки художнім словом, а й пензлем. Вона створює свій власний барвистий дивосвіт: картини є водночас і віддзеркаленням творчих граней душі цієї незвичайної жінки, і слугують прекрасними ілюстраціями до її авторських віршів.
На заході присутніх порадували піснями ветерани хору ПК «АвтоКрАЗ», читали вірші зі збірки та вітали авторку з виходом книги колеги по цеху з літературного клубу «Цвіт калини» та літературно-мистецького клубу «Журавка».
Також учасники заходу мали нагоду ознайомитися з картинами презентантки у стилі арт-наїв, які експонуються у відділі мистецтв ЦМБ ім. М.Горького.







Немає коментарів:

Дописати коментар