Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 13 серпня 2015 р.

Україна починається з мене

 

Кременчуцька міська ЦБС для дорослих  прийняла участь в   обласному конкурсі на кращу творчу роботу серед молодих користувачів бібліотек області «Україна починається з мене», який проводиться з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. Гончара та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.

       Протягом березня-липня поточного року серед молодих користувачів бібліотек Кременчуцької міської ЦБС для дорослих   проводився І-й (міський)  етап обласного конкурсу, який мав на меті активізувати роботу бібліотек з патріотичного виховання молоді, виховання патріотичних поглядів та переконань, любові до Батьківщини, відданості своєму народу та виховання поваги до традицій і звичаїв українського народу.
                        
На розгляд журі було подано 23 роботи від 7 структурних підрозділів ЦБС для дорослих, кожна з яких вразила неабиякою глибиною почуттів, доволі майстерним виразом думок римою або прозою, оригінальною подачею та неповторним   світоглядом юних авторів, які у власних творах  мали змогу висвітлити свої патріотичні погляди та переконання.

Переможцем  конкурсу (І місце)  визнано користувачку  бібліотеки-філії №7 Юлію Бабич за вірш «На Україну повертають журавлі». Її робота направлена для участі в обласному етапі конкурсу!

 ІІ-ге місце присуджено віршу «Герої не вмирають»   (автор – Людмила Черкун, користувачка бібліотеки-філії №7).
 ІІІ-тє місце зайняв вірш «Я вірю»   (автор – Анна Авілова, користувачка відділу читального залу ЦМБ ім. М.Горького).

Журі під головуванням Павла Жидкова, координатора Арт-групи «Творчий Кременчук»,  у складі бібліотечних працівників та багаторазової переможниці творчих конкурсів серед молодих літераторів Надії Купенко особливо відзначило роботу Анжели Поганюк (користувачка бібліотеки-філії №4) за повість «Замордовані янголи».
Нажаль, чудова, гідна перемоги робота,  не відповідає вимогам конкурсу, адже організатори чітко визначили  лаконічний формат  індивідуальних творчих робіт –  це мають бути оповідання, есе, вірші українською мовою.

Сподіваємося, що наші талановиті користувачі, яким не вдалося стати лауреатами цьогорічного конкурсу, ще проявлять себе. Адже бібліотека постійно пропонує взяти участь у різноманітних творчих змаганнях, які дають можливість показати, на що ти здатен в улюбленій справі,  або ж несподівано відкрити для себе нові горизонти. В нашому активі вже були і фотоконкурси, і конкурси на кращий ескіз марки –  всього й не перерахуєш за довгі роки!

Тож вітаємо переможців і дякуємо всім конкурсантам за активну участь і підтримку творчих ініціатив бібліотечних закладів!  
Запрошуємо вас до бібліотек – адже тут вам допоможуть реалізувати свій творчий потенціал!



Немає коментарів:

Дописати коментар