Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 16 липня 2015 р.

В історії кожної держави, є дати, які виражають особливі віхи державотворення. До їх числа, безсумнівно, належить і День прийняття Декларації про державний суверенітет. Саме цей документ відкрив новий етап в історії нашого народу, проголосивши основні політичні, економічні, соціальні перспективи Української держави.
         16 липня 2015 року до цієї дати бібліотекою-філією №2 ЦБС для дорослих разом з громадою мікрорайонів №8 та 9 проведена година державності «Прийди до серця, Україно, благослови добром мене».
         Цій історичній події присвячено розгорнуту в читальній залі бібліотеки виставку книг та документальних матеріалів «Україна – єдина країна», в яких закарбовано історію нашої державності. Кожен з презентованих історичних фактів супроводжувався цікавим відеороликом, що дало змогу користувачам в доступній формі запам`ятати та усвідомити важливість Декларації для держави і зокрема для кожного громадянина України. Для більш широкого загалу на блозі бібліотеки-філії №2 опубліковане інформаційне повідомлення «Декларація про державний суверенітет України».

       Наприкінці години державності слова В.Липинського були актуальними як ніколи: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не захочемо бути».  




  

Немає коментарів:

Дописати коментар