Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 16 липня 2015 р.


Вулицям Кременчука – нові імена
15 липня в ЦМБ ім. М.Горького відбулися громадські обговорення питання перейменувань вулиць Кременчука на виконання Закону України «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборону пропаганди їх символіки».
         З пропозиціям щодо перейменувань вулиць виступали голови рад громадськості мікрорайонів Автозаводського району разом з представниками політичних сил, письменницьких організацій та краєзнавців, громадських активістів.
         З історичною довідкою та інформаційним оглядом на тему «Вулиці Кременчука» виступила провідний бібліограф  інформаційно-бібліографічного відділу ЦМБ ім. М.Горького Н.П.Дрозд.

Перейменування вулиць – дуже складне, важливе питання, яке вже викликало неоднозначну реакцію мешканців Кременчука. В ході обговорення розгорнулися бурхливі дебати, тож присутні дійшли висновку, що рішення щодо перейменувань вулиць потрібно узгодити з громадою міста. Для цього будуть проведені подальші обговорення безпосередньо з жителями мікрорайонів Автозаводського району.




Немає коментарів:

Дописати коментар