Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 13 січня 2015 р.

Різдвяно-Новорічні свята

в бібліотеці
У дорослих і малечі багато причин любити Новий рік і Різдво. А які х свята без подарунків?
Тому й оголосили в бібліотеці-філії №6 новорічну акцію для користувачів «Подаруймо бібліотеці новорічне свято». Цього року в акції взяли участь такі  користувачі:    Нестеренко Т.І., Бондарь В.В., Галайда Д.Д., Булгакова І.В., Дяченко І.П. Чимало новорічних цікавинок з’явилося у нас: Дід Мороз, нові ялиночки, новорічний плакат, овечки – символи року, новорічні іграшки ручної роботи.
Бібліотекарі в боргу не лишилися. Кращим користувачам 2014 року були подаровані листівки, що власноруч виготовила бібліотекар Галайда В.В.
Всі бажаючі користувачі мали змогу ознайомитися з літературою про святкування Нового року і Різдва на виставках у читальному залі і  на абонементі, подивитися нетрадиційні варіанти ялиночок: із книг, цукерок, листків журналу і тому подібне.
Кульмінацією проведення свят стало проведення заходу «Ой, весела в нас зима», що пройшов у бібліотеці 11 січня.
Гамірно і весело було в цей день в читальній залі бібліотеки-філії №6, бо зібралися на свято найменші користувачі, деякі з батьками, щоб у дружньому колі відзначити різдвяно-новорічні свята.
Організовувати його бібліотекарям допомагала користувачка А.Ю.Шах.
Діти дізналися про історію виникнення релігійного свята, з яким пов’язують народження Ісуса Христа, співали пісні, грали в різні рухливі і веселі ігри.

Всі юні учасники заходу отримали подарунки: календарі, цукерки, іграшки. З добрим настроєм вони залишали бібліотеку, щоб повертатися сюди ще багато разів у році, що лише прийшов. Дорослі ж дякували щиро працівникам бібліотеки за можливість згадати дитинство, порадуватися за свою малечу, провести разом приємні хвилини зимових канікул. 





Немає коментарів:

Дописати коментар