Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 16 січня 2017 р.

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНІ ПЕРЕГОНИ – 2017
В БІБЛІОТЕЦІ-ФІЛІЇ №6
Білий сніг, що укутує наше місто, надає цим Різдвяно-Новорічним дням ще більшої чарівності. А користувачі абонементу від нашого імпровізованого каміну до своїх справжніх камінів несуть книги і доброту від бібліотекарів.
Різдвяно-Новорічні  свята вдалися, бо готували їх всією дружньою читацькою родиною. Ще напередодні Нового року провели  Майстер клас -  по виготовленню прикрас на ялинку. Бібліотекар Галайда В.В. навчала, як підготуватися до свят і школярів і дорослих. Знаючи багато таємниць та підкріпившись ідеями із Інтеренету, Вікторія Валентинівна виготувала і сама чи мало нових іграшок і на новорічну виставку і на новорічні ялиночки, як на абонементі так і в читальній залі. Тож, щоб поринути в казкову атмосферу і налаштувати користувачів на святковий лад книжкові виставки доповнили: Ялиночка – Топотушка, Півники, новорічні дивні кульки та листівки ручної роботи .
 Користувачі не залишилися в боргу і давай пропонувати, хто чим багатий і хто що освоїв за останній час. Так Тетяна Іванівна Величко  подарувала всім бібліотекарям  сніговичків ручної роботи. А ще вона поповнила нову виставку «ЧИТАЙ АКТИВНО – ТВОРИ КРЕАТИВНО» яскравим килимком, дитячою сумочкою у вигляді  мордочки киці та іншими цікавими поробками, ідеї для яких знайшла в бібліотечних журналах. Фото 9.
Користувачка Поливана Галина Петрівна подарувала колекцію новорічних листівок 70-80 років ХХст., щоб сьогоднішні юні користувачі знали, як обмінювалися новорічними вітаннями 30-40 років тому їхні матусі і бабусі.
 Ну а які ж зимові свята проходять без гадання і передбачень? Їх бібліотекарі заготували повну скриньку і собі, і людям на радість і втіху!






ЩЕДРОГО ВЕЧОРА, МИРНОГО ДОБРОГО РОКУ, МОЯ УКРАЇНО І НАША ЧИТАЦЬКА РОДИНО!

Немає коментарів:

Дописати коментар