Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 31 травня 2013 р.

КНИГИ В ДАРУНОК


З 2010 року відділ літератури іноземними мовами ЦМБ ім. М.Горького (ВЛІМ) співпрацює з Корпусом Миру – недержавною і нерелігійною організацією, яка має на меті зблизити українську і американську культури.  Англійський клуб «The  Vodokanal English Club» діє при ВЛІМ і дає змогу поспілкуватись жителям міста з носіями мови - американськими волонтерами, познайомитись з культурою, літературою, традиціями США, і все це на безоплатній основі.
Та лише спілкування не завжди достатньо, бо для більш поглиблених знань потрібні книги – вірні помічники для оволодіння іноземною мовою. Розуміючи необхідність поповнення бібліотечних фондів сучасною літературою, Корпус Миру  також  надає  в дар книги - як художню, так і учбову, фахову, дитячу літературу.

Завдяки плідній співпраці з волонтерами Корпусу Миру в 2013 році ВЛІМ отримав велику кількість різноманітної літератури зі штатів Коннектикут та Каліфорнія.



Книги, подаровані благодійниками з США, розраховані на досить широке коло. Для тих користувачів ВЛІМ, які хочуть підвищити свій рівень англійської або відновити її знання, ці книги стануть справді цінним надбанням.


 
Багато цікавого знайдуть для себе підлітки – їм безперечно сподобаються пригодницькі романи, маленьких читачів порадують яскраво ілюстровані казки і дитячі оповідання.




Кожен, хто прагне досконало оволодіти іноземною мовою, знає, що  робота зі словниками є невід’ємною частиною її вивчення. Тому словники видавництва Oxford  та  Longman стали справжніми перлинами бібліотечного фонду ВЛІМ і вже користуються великим попитом у користувачів.




Запрошуємо і  Вас ознайомитися з новинками ВЛІМ ЦМБ ім.М.Горького. Чекаємо на Вас за адресою: зуп. Водоканал, вул. Щорса, 66/13. Ми працюємо для Вас з 10 до 19 год. кожного дня, окрім суботи.

Зав. відділом літератури іноземними мовами    О.А.Почепцова


Немає коментарів:

Дописати коментар