Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 21 червня 2012 р.


На запитання: «Скільки мов ви знаєте?» майже кожен відповість, що володіє українською і російською. Та чи достатньо цього в наш час? Знання принаймні ще однієї мови значно розширює межі світогляду кожної людини і надає безліч нових можливостей. Вдосконалити свої знання або вивчити мову самостійно вам допоможуть у відділі літератури іноземними мовами ЦБС для дорослих м. Кременчука.
Приємно будуть вражені любителі німецької мови,  яким сподобається широкий вибір як друкованої, так і  літератури на мультимедійних носіях, наданої Гете-Інститутом.
 Ще з 2008 року відділ літератури іноземними мовами приймає участь у нестандартному проекті німецького культурного центру в Україні -  Гете-Інституту «Заочний абонемент». Відділ отримує з Києва різноманітну німецькомовну літературу, якою кременчужани можуть користуватися безкоштовно протягом півріччя. Читачам надаються підручники, посібники для вивчення німецької мови, також можна ознайомитись з краєзнавчою, художньою літературою, книжками з історії, мистецтва, кулінарії, дитячими виданнями. Користувачі бібліотеки мають унікальну  нагоду скористатися каталогами фонду Гете-Інституту, так що кожен бажаючий може замовити саме ті книги, які б він хотів отримати. Такі можливості вже зацікавили  багатьох студентів і викладачів, школярів і вчителів німецької мови, а також тих, хто вивчає німецьку мову як другу іноземну та для самоосвіти.
В рамках проекту ВЛІМ проводить пізнавальні масові заходи, які надають чудову можливість усім зацікавленим ближче познайомитись з історією та  географією, культурою, побутом і  традиціями Німеччини.
Отже запрошуємо вас скористатися чудовою нагодою безкоштовно поповнити свої знання і завітати до нас за адресою:
відділ літератури іноземними мовами , вул.Щорса 66/13.
Ми чекаємо на вас з 10-00 до 19-00, в неділю з 10-00 до 18-00, вихідний-субота.



Немає коментарів:

Дописати коментар