Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 19 червня 2012 р.


21 – 22 травня 2012 року на запрошення програми Бібліоміст представники ЦБС для дорослих взяли участь у Ярмарку «Сучасна бібліотека: розвиваємо місцеві громади».
 Ярмарок проходив у приміщенні Українського дому. Перед присутніми на урочистому відкритті виступили Тимофій Кохан (заступник Міністра культури України), Джон Теффт (Посол США), Андрій Курков, Сірі Освальд (Головний менеджер програми Бібліоміст), Віталій Кличко та Матей Новак (директор програми Бібіломіст).
Метою Ярмарку є демонстрація широкій громадськості як сучасні бібліотеки надають нові послуги з використанням Інтернету та інформаційних технологій у співпраці з партнерами (неурядовими організаціями, ініціативними громадськими групами, місцевою владою, соціальними службами, закладами освіти, охорони здоров’я тощо) та розвивають свої громади.
Бібліотека – філія №3 кременчуцької міської ЦБС для дорослих представляла на практиці проект "Скайп - консультації "Соціальний офіс". Проект «Скайп – консультації «Соціальний офіс» пройшов конкурсний відбір (єдиний з полтавської області). Це нова послуга з використанням мережі Інтернет в рамках програми "Бібліоміст", яку бібліотека надає спільно з виконком Крюківської районної ради і територіальним центром (надання соціальних послуг) Крюківського району. Ярмаркове місце ЦБС користувалося великою увагою з боку колег, отримало схвальні оцінки поважного журі та представників Української бібліотечної асоціації. За результатами голосування жури та відвідувачів, наш проект отримав грамоту Міністерства культури України.
Ярмарок приніс багато позитивних емоцій, дав творчий поштовх для реалізації нових проектів та ідей, можливість поспілкуватися з іншими бібліотеками, обмінятися досвідом та розширив коло професійних контактів.

Немає коментарів:

Дописати коментар