Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 14 травня 2018 р.


«Любов'ю квітнуть вишиванки»

Відділ абонементу та читальної зали Центральної міської бібліотеки   разом з Кременчуцьким професійним ліцеєм ім А. Макаренка, Об'єднанням дитячо - юнацьких клубів за місцем проживання і Кременчуцькою дитячою музичною школою № 1 і́мені П. І. Чайковського   традиційно проводять пісенне вуличне дійство «Любов'ю квітнуть вишиванки». Вишиванка —   символ України, наш оберіг. Вона вічна й молода, сучасна й модна.
Для українця вишиванка – не просто одяг. Це щось дуже особливе: особисте, рідне, святе. Це наша історія: міфологія, релігія, давнє мистецтво наших предків, душа нашого народу.
Тож всі, хто в душі вважає себе українцем, одягайте вишиванку, приходьте на наше свято.
     На вас чекають українські пісні, веселі мелодії, яскраві вишиванки: традиційні сорочки і сучасний гардероб, доробки творчих колективів і окремих майстрів, цікава інформація від Кременчуцького краєзнавчого музею, ляльки — мотанки, книги з вишивки, крою вишиванок, значення узорів, а також спілкування з майстрами вишивки, цікаві майстер — класи, можливість зробити аквагрим і навіть "вільний мікрофон”.

Запрошуємо представників мас-медіа о 16-00 за адресою вул. Соборна, 11 для спілкування з організаторами та учасниками акції.
Всі на нашу пісенну вишиванку!!!
Контактні особи:       
в. о. директора ЦБС для дорослих Тетяна Майдак
                                                                                  cbsbook@ukr.net5 — 65  — 04
зав. відділом абонементу ЦМБ Інна Хмелик

Немає коментарів:

Дописати коментар