Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 19 липня 2016 р.

Матч відбудеться за любої погоди….

17-го липня,   не дивлячись на спекотну погоду, «Art-болл» відбувся!!!!  Зібралися пограти у футбол дві команди  – команда музикантів (капітан Максим Звіробой) проти команди поетів (капітан Павло Жидков).
Перший 25-хвилинний тайм закінчився з рахунком 3:0 на користь музикантів.  В перерві між таймами молоді кременчуцькі поети читали вірші. Другий тайм пройшов у запеклій боротьбі, матч закінчився з розгромним  рахунком 6:1, але Павлові Жидкову вдалося «розмочити» рахунок, тож поети програли не в «суху».
Взагалі гра була цікавою, видовищною та веселою. Після матчу знову ж таки звучали вірші, приємно було, що вірші читали не тільки поети, а й свої улюблені вірші декламували музиканти. У них це виходило дуже пронизливо і чуттєво.
Вболівальники, які прийшли підтримати свої команди, залишилися задоволені.


На протязі всієї зустрічі відбувався буккросинг, який влаштував відділ абонементу, та на якому учасники заходу обмінювалися книгами. Приємно зазначити, що в основному учасники відбирали собі  для читання науково-популярну літературу з розвитку особистості та  книги по філософії та психології, цікавилися й українськими авторами.  Радує те, що в нашому місті молодь  займається самоосвітою та самовдосконаленням.  


Сподіваємося на матч-відповідь, на якому поети зможуть відігратися.

Немає коментарів:

Дописати коментар