Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

четвер, 20 вересня 2012 р.


    Акція побажань "Добрі слова - моєму місту"
Бібліотека-філія № 4 ЦБС для дорослих проводить акцію побажань «Добрі слова моєму місту» (до Дня міста та 69-ї річниці з дня визволення від німецько-фашистських загарбників).
     Чайки придніпровської
     Ячання:
     Хвиль нестримних
     Голубінь-потік.
     Кременчуче,
     Ти – моє кохання
     В серці
     Завороженім навік.

     В акції вже прийняли участь близько 50 користувачів бібліотеки. Всі учасники з любов’ю і відповідальністю віднеслися до акції і не шкодували добрих слів і побажань своєму місту, людям, які живуть в ньому.
     Предметом особливої гордості і всенародної любові в нашому місті є Придніпровський парк, який зеленим мереживом обрамляє лівобережну історичну частину міста зі сторони Дніпра і є своєрідною візитною карткою міста.
     Кременчужани безмежно люблять своє рідне місто, пишаються його багатовіковою історією, бажають багатства і процвітання, чесних політиків і благочинних олігархів. Щоб можновладці пам’ятали: місто – це люди.
     Кременчук, місто-красень, щоб був ще кращим, чистим, зеленим, квітучим і щоб люди, які живуть в ньому, були добрими і щасливими.
     Зі святом, рідне місто!

     «Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. А матінка Божа – цариця свята, дарує щасливі і довгі літа.»
     «…Запитайте мене: «Що за місто Ви вважаєте кращим у світі?» І я відповім вам коротко: «Вважаю таким Кременчук».
              (Із записів учасників акції)


Зав. бібліотекою  Рєзнік Ж.М.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар