Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

День Святого Миколая

З великим нетерпінням кожен рік чекають люди 19 серпня – День Святого Миколая, покровителя хліборобів, скотарів, господаря всієї води, заступника від горя та біди. Своїми молитвами Миколай зцілював недужих, втихомирював море, гасив пожежі, охороняв від напастей. Всім серцем Миколай любив дітей і кожному хотів подарувати бодай крапельку своєї любові. Він приходив на допомогу знедоленим людям у найскрутніші хвилини життя несподівано і завжди так, щоб його ніхто не бачив.
         З давніх давен в Україні не було Діда Мороза чи Санта Клауса, цю місію виконував Святий Миколай, то ж зима розпочиналась із 19 грудня... І саме тому в цей день о 16 годині  для привітань зі святом зібралися діти мікрорайону №7 Лашки на базі Автозаводського територіального центру. Казкові герої, янголи,ведуча вечора – Зима та сам Святий Миколай розважали малечу веселими жартами та іграми. З великою радістю та захопленням розповідали діти вірші та співали пісні з новорічною тематикою, танцювали та приймали участь у імпровізованому оркестрі. Спортивні змагання виявили найспритніших та найкмітливіших. Корисними подарунками були нагороджені усі учасники конкурсів та змагань.
    Неодємною складовою усіх Новорічних свят, а особливо Дня Святого Миколая є подарунки та солодощі. Саме з  місією порадувати дітлахам смачні подарунки завітав на розважальну програму місцевий підприємець і постійний меценат заходів на мікрорайоні – Гвоздецький Микола Миколайович.
     


З вдячністю та веселим настроєм залишала малеча святковий вечір до наступного року, до щорічного  свята – Дня Святого Миколая.
         

Немає коментарів:

Дописати коментар