Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 11 серпня 2017 р.

Бібліоекспрес «Веселі канікули»
День третій
          
       Добра вість про цікаві заходи в книгозбірні №6 за попередні дні облетіла весь мікрорайон. То ж дітей на третю подорож прийшло ще більше, а станції, на яких зупинявся наш бібліоекспрес, були цікавішими.


Станція «Народні свята  серпня» – діти тільки починають пізнавати світ, то їм було в новину знати про свята останнього літнього місяця: «Маковія», «Спас  Медовий», «Яблучний», та «Першу Пречисту», та традиції святкування цих див у давнину.



Станція «Ромашка» – діти гуртом, із декількох  слів, складали сталі вирази).







Станція «Дружба» – на свіжому повітрі, під стінами бібліотеки, розкладали разом великий яскравий  «Парашут». А потім бавилися новими атракціонами: водними пістолетами збивали кульки; ловили цукерки із однойменного знаряду; грали в моталочку (хто з двох учасників швидше змотає мотузочку, до визначеного центру; збивали «Кульки» списометами.



На станції «Сюрприз для друга» наші юні користувачі вчилися техніці оригамі – складали конвертики із кольорового паперу. Батьки і бібліотекарі потурбувалися, щоб в кожному конвертику лежав «сюрприз» – цукерка, кулька, брелок, чи що-небудь з канцтоварів. Потім діти   обмінювались своїми поробками одне з одним, всі залишилися задоволеними!
      


Бібліотекарям теж корисно мати друзів серед  читацького активу батьків, які ще років 12-15 були теж читачами філії №6, а сьогодні приводять своїх улюблених чад, щоб у нас навчити їх доброму, розумному, корисному, змістовно провести спекотні дні  серпня.




Немає коментарів:

Дописати коментар