Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 13 червня 2016 р.

Читаємо українське!
Новинки відділу абонементу
От і прийшло таке довгождане літо. Нехай поки що на вулиці  прохолодно та доволі вогко та зовсім скоро буде справжнє тепле та лагідне літечко. І для більшості людей це улюблена пора року, коли можна відпочити та приділити увагу собі.
Що може бути кращим, ніж посидіти під тихий плескіт Дніпра з цікавою книжкою, або послухати тьохкання соловейка в одному з парків Кременчука.

Для всі , хто хоче провести час з цікавою книгою бібліотекар відділу абонементу ЦМБ ім. М. Горького Манжеліївська Н.А. представляє новинки сучасної української літератури.

Роман Алли Рогашко «Крізь безодню до світла» -  про фатальне кохання, про те, який зв’язок мають вчинки людей та події, які після них слідують.
У центрі роману три подруги – Віра, Мар’яна та Христина. До кожної з них кохання приходить по-різному. Хтось випадково зустрічає його у маршрутці, а хтось знову повертається до того, хто колись образив.
Кожна з них заплатить свою ціну за любов. І що ж, врешті-решт, залишиться – звична самотність чи вистраждане, вимріяне тепло сімейного вогнища?

Книга Андрія Івченко «Україна» - це чудовий подарунок тим, хто хоче якнайбільше довідатися про величне минуле України та її яскраве сьогодення. У книзі представлено близько 400 об’єктів, що мають історичну й культурну цінність. Унікальні авторські фотографії, цікавий текст українською та англійською мовами роблять видання цікавим як для громадян України, так і для іноземців, що бажають познайомитися з нашою країною.

«Проклята краса» - нова книга кременчуцької письменниці Дарини Гнатко.
Полтавщина, 30-ті роки минулого століття. Ганнуся – перша красуня у селі, тому й стала найбажанішою нареченою. Але серед її залицяльників не тільки молоді хлопці, а й одружені чоловіки. Один із них – агроном Павло Гребенко, який має дружину і маленьку дитину. З часом його залицяння до Ганнусі стає настільки явним, що у селі почали ширитися чутки й батьки змушені відправити доньку до міста. Там вона знайомиться з майором Дмитром Солодовим. Взаємне кохання спалахнуло з першого погляду. Але на заваді щастю стала жіноча підступність. Сама того не бажаючи Ганна руйнує чужі родини, а її краса стає справжнім прокляттям.

«Привид із Валової» - друга книга із серії «Ретророман» Андрія Кокотюхи.
1909 рік. Львів. У кишені трупа, знайденого у будинку на вулиці Валовій, знайшли візитку Клима Кошового, в минулому київського адвоката, а зараз скромного помічника нотаріуса. Загиблий помер при досить загадкових обставин, хоча офіційно це нещасний випадок. Але будинок, у якому він загинув, має у місті недобру славу. Кажуть у ньому вже сто років блукає привид Чорної пані, і всякого  хто зустрінеться з нею, чекає погибель. І така смерть тут – не перша…
«Львів. Кава. Любов.» - це збірка оповідань від найкращих українських письменників. Думками, які народжуються за горнятком кави, діляться Наталія Гурницька, Галина Вдовиченко, Вікторія Гранецька, Дара Корній та інші.

Це книга – про Львів. Про місто, в яке неможливо не закохатися та куди хочеться повертатися знову і знову. Про його вузькі вулички і затишні кав’ярні, про середньовічну бруківку і старовинні споруди… Про любов. Про життя. Про людей, які зустрічаються, розходяться, сподіваються, вірять, кохають, втрачають – і знову знаходять своє кохання… кохання…

Немає коментарів:

Дописати коментар