Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 27 серпня 2012 р.


Україна…Золота, чарівна сторона.

  23 серпня 2012 р. бібліотека-філія № 4 провела літературно-музичну композицію «Україно! Земле яснозоре! На калинах – пісня солов’я», присвячену національному святу 21-ї річниці Незалежності України.
     Гостями свята були громадськість мікрорайону № 11 та Рада ветеранів. Перед гостями свята відкрилися сторінки становлення нашої держави, ім’я якій Україна. Україна…Золота, чарівна сторона. Земля, рясно уквітчана, зеленню закосичена, ненько наша Україна. Тяжка доля випала нашому народові у його прагненні бути вільними і незалежними, мати своє обличчя, свою мову і культуру, свою самостійну державу.
     Україна – це історія народу, який протягом багатьох віків боровся за свободу і незалежність. Це його славні лицарі – Петро Сагайдачний, Іван Сірко, Богдан Хмельницький, Максим Залізняк та багато інших – віддали своє життя за свободу та щастя народу.
     24 серпня 1991 року було прийнято Акт проголошення незалежності України, за яким Україна стала самостійною демократичною державою.
     Сьогодні Україна впевнено крокує в майбутнє, і яким воно буде – залежить тільки від нас.
     Нехай кожен з нас відчує гордість за нашу державу, бо ми діти твої, Україно. Композицію доповнює тематичний перегляд «Україно моя! Припадаю до тебе устами».  В кінці свята прозвучали українські пісні у виконанні ансамблю «Горлиця».





                           Провідний бібліотекар філії №4 Баланчук М.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар