Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Бібліотеці-філії № 10 ЦБС для дорослих – 55!
Якщо судити за людськими критеріями, це вже доволі солідний вік, але з перспективами. А якщо зважати, що бібліотека – жіночого роду, то, звичайно й не байдуже, як вона виглядає, що про неї думають оточуючі, і найголовніше – що її чекає у майбутньому.
      28 вересня  бібліотека запросила гостей на ювілейний День відкритих дверей  «Бібліотека в тренді». Приємним сюрпризом для всіх стала фотосушка, де багато присутніх упізнали себе. Для наймолодших читачів була проведена екскурсія-візитка «Бібліотека – територія читання», а підлітки взяли участь в акції «Бібліотекар на годину», освоюючи нову для себе професію.
    



Свій ювілей бібліотека відзначила у колі найвірніших, найвідданіших друзів, читацький стаж яких налічує вже не одне десятиліття. Вони давно вже ділять з бібліотекою усі радощі і турботи, а сьогодні розділили разом святковий каравай. Разом згадали історію бібліотеки –  складний шлях, пройдений від профспілкової бібліотеки колісного заводу до філії № 10 ЦБС для дорослих. Гості поспілкувалися з бібліотекарями, які працювали раніше, дізналися, як бібліотека ледь не пішла в небуття у лихі 90-ті, але була врятована, взяли участь у літературній конкурсній програмі.
      Ось уже більше, ніж півстоліття бібліотека гостинно відчиняє двері для читачів. Хочеться вірити, що історія бібліотеки продовжиться і надалі, адже її покликання – дарувати людям радість спілкування з книгою.

Немає коментарів:

Дописати коментар