Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 28 вересня 2018 р.

ЛІТЕРАТУРНІ  АДРЕСИ  КРЕМЕНЧУКА
Напередодні Дня міста відділ мистецтв ЦМБ демонструє книжкову виставку, присвячену Кременчуку.
На виставці-знайомстві "Літературні адреси Кременчука" представлені художні і публіцістичні твори кременчуцьких майстрів слова: Ф.Чужі, О.Пилипчук, Л.Обревко, В.Головченка та інших авторів - всіх, хто подарував свої книги нашій бібліотеці. Стоїть тут і найсвіжіше поповнення нашого фонду - 13-й випуск альманаху "Кременчук літературний", щойно подарований спілкою літераторів "Славутич".
Головна ідея виставки - не тільки тільки познайомити наших користувачів з кременчуцьким письменством, але і показати літературне життя міста. З цією метою звертаємо увагу читачів на мапу Кременчука, де вказано, які літературні об'єднання існують у місті, за якими адресами вони збираються.
Адже ті, хто робить перші кроки на літературній стезі, потребують доброго слова підтримки і конструктивної критики від професіоналів пера. Розглядаючи літературну мапу, вони беруть на замітку, куди можна звернутися за порадою, оцінкою. І, безумовно, читаючи прозу і поезію, представлені на виставці, можуть насолодитися Словом кременчуцьких письменників - дипломантів, лауреатів та інших талановитих учасників літературних організацій Кременчука.
Ми ж щиро дякуємо тим кременчуцьким письменниикам і літературним об'єднанням, хто подарував свої книги у бібліотеку. Хотілося б, щоб і надалі не перервалася ця добра справа. Тому сподіваємось, що виставка-знайомство, розповідаючи про літературні об'єднання і письменників міста, буде поповнюватися новою літературою.
Шиндіна О.П., зав відділом мистецтв ЦМБ

Немає коментарів:

Дописати коментар