Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 6 листопада 2017 р.

Гарбузова ніч

І дорослим, і малим полюбилося незвичайне свято, яке дарує можливість посміятися над усім страшним, що лякає нас впродовж цілого року. Ще один привід для маскараду та веселощів! Адже 31 жовтня приходить Хеловін, переддень Всіх Святих. Бібліотекарі вже другий рік поспіль збирають на вечорниці тих, хто хоче сміхом і перемогти злих духів та влаштувати проводи осені.
«Ніч пекельних гарбузів», влаштована 31 жовтня працівниками організаційно-методичного відділу, зібрала у літературно-мистецькій вітальні ЦМБ, що на Європейській, гамірну компанію, яка з задоволенням приймала участь у розвагах. Навіть страшна негода, що поливала зливою і крутила вихором вітрів, не стала на заваді нашим любим гостям – і користувачам, і тим, хто вперше прийшов до бібліотеки навіть з найвіддаленіших куточків нашого міста.
 Танці, польоти на мітлі, змагання на кращого заклинателя, опанування різних методів ворожіння, конкурс на кращий костюм та інші неочікувані сюрпризи створили справжню атмосферу неймовірного свята.
 На учасників вечірки також чекали яскраві фотозони, майстер-клас по виготовленню павуків та привидів, виставка декорованих гарбузів.
А ще Хеловін – це привід прочитати книги жахів, які так «пасують» до цього свята! До речі, література містичного та фентезійного напрямку була представлена різними мовами світу і викликала неабияку зацікавленість.

«Ніч пекельних гарбузів» вдалася на славу! Приходьте ще, бібліотекарі навчать вас веселитися!












Немає коментарів:

Дописати коментар