Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

пʼятницю, 11 грудня 2015 р.

Великі права маленької дитини
Кожна людина є особливою і неповторною.  Кожна має свої почуття, свої погляди, свої переконання і свій  характер. Як же зробити, щоб такі різні, несхожі люди жили з повагою один до одного?        Про це йшла мова на заході, який відбувся 10 грудня у бібліотеці-філіїї № 10. Сюжетно-рольова гра зібрала дорослих і дітей  і мала назву «Великі права маленької дитини».
      Головне завдання "Конвенції про права дитини" - забезпечити дітей необхідним захистом, особливим піклуванням і допомогою. Адже діти - майбутнє кожної нації. Якими вони виростуть, таким буде і наступне покоління. Поки що діти зростають під крильцем батьків, в атмосфері щастя, любові і взаєморозуміння.  Але вже зараз їм треба готуватися до дорослого життя, де все набагато складніше. Участь в рольових іграх допомогла їм зорієнтуватись  в конкретних життєвих ситуаціях, проявити розум і кмітливість, щоб уникнути обману і шахрайства.       

Існує багато прав  і обов'язків, які мають знати і дорослі, і діти. Але головне - наші права не мають порушувати права інших людей.

      

Немає коментарів:

Дописати коментар