Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

вівторок, 16 грудня 2014 р.

КОРИСТУВАЧ БІБЛІОТЕКИ ПРЕЗЕНТУЄ СВОЮ КНИГУ

14 грудня в відділі абонементу ЦМБ ім. М. Горького відбулася презентація книги нашого читача Володимира Івановича Ляпоти.

Книга називається: "Інший. Самоідентифікація."  Вийшла вона в Полтаві в видавництві "Полтавський літератор" в 2014 році за підтримки друга автора, відомого хірурга Полтавщини Гулака Олександра Юрійовича.
      Наш автор – відома людина в місті. Він – голова правління громадської організації "Соціальна реабілітація та юридична допомога". Володимира Івановича можна часто побачити в ефірі Кременчуцького громадського телебачення. Його хвилюють різні теми. Це і вибори, і сепаратистські настрої на Сході. Він ініціатор круглих столів на теми суспільно - політичної ситуації як в Україні загалом, так і в Кременчуці. Цікавлять його і проблеми перейменування вулиць Кременчука. І багато інших тем. То ж дійшла необхідність висловити свої думки в книзі.
     Володимир Ляпота відповів на запитання. Розказав, що спонукало його до написання такої книги. Вагому роль в цьому мала саме робота в громадській організації: люди, їхні життєві історії, а особливо, люди з обмеженими можливостями, діти - інваліди, люди, які пережили важку психологічну травму - вони в чомусь "інші". Ця книга про них і для них. "Прийми себе таким як є, не думай про те, що думають інші, які бачать твої проблеми. Знайди сенс свого існування, подивись по - своєму на цей світ, вийди за межи своїх проблем і будеш жити", - зазначає автор. А ще додає, що життя одне і треба жити.
      
Хотілося ще відзначити, що в книзі вдало склалися і її розмір, і гарний папір - книгу просто приємно тримати в руках, і звичайно ж, зміст книги: можна відкривати на любій сторінці і читати чи перечитувати, приміряти думки, осмислювати. Думаємо, книга буде цікавою для різних читачів.
    Вдячні Володимиру Івановичу за екземпляр книги, який він люб'язно подарував нашій бібліотеці.



      Запрошуємо до відділу абонементу прочитати нову книгу.

Немає коментарів:

Дописати коментар