Місія бібліотеки - забезпечення якісним обслуговуванням громади міста

понеділок, 19 лютого 2018 р.

У Кременчуці триває кампанія з інформування населення про основні етапи реформування первинної ланки медичної галузі

 Наразі тривають зустрічі з жителями мікрорайонів Кременчука, де фахівці управління охорони здоров’я міста доводять інформацію про майбутню систему роботи первинної медичної ланки, відповідно до якої з 1 квітня лікарі сімейної практики розпочнуть підписувати декларації про медичний супровід пацієнтів.
  

Така зустріч пройшла і в бібліотеці-філії №4. Проводила її директор комунального некомерційного медичного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» №3 м. Кременчука Чернявська Марія Андріївна.
   Вона зазначила, що інформкампанія проводиться з метою якнайбільшої обізнаності кременчужан із питань реформування первинної медичної ланки та процесу підписання декларацій.  Бо вже з 1 липня сімейні лікарі отримуватимуть кошти за надання медичних послуг декларантам.
  
На захід були запрошені літні люди мікрорайону Молодіжного. Перед початком інформування всім бажаючим, запрошені медики, виміряли тиск, рівень холестерину та цукру в крові  та відповідали на їх запитання стосовно здоров’я.

  
Після виступу Марії Андріївни у присутніх виникло багато питань щодо реформи, на які вони отримали вичерпні  відповіді від фахівців медицини.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар